У Сумах вшанували пам'ять наймолодшого з кіборгів: опубліковано відео
Категорія
Україна
Дата публікації

У Сумах вшанували пам'ять наймолодшого з кіборгів: опубліковано відео

У Сумах вшанували пам'ять наймолодшого з кіборгів: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

У неділю, 6 листопада, виповнилося два роки з дня смерті 18-річного захисника аеропорту Донецька Сергія Табали, при цьому в Сумах, звідки родом молодий «кіборг», прийшли вшанувати його пам'ять.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на « 24 канал ».


Активний учасник «Євромайдану», Сергій Табала в 17 років пішов добровольцем на війну на Донбас, де отримав позивний "Сєвєр", відзначає видання.


Табала загинув в 2014 році разом з ще двома бійцями на диспетчерській вежі аеродрому донецького аеропорту в результаті прямого попадання снаряда "Рапіра" від бойовиків так званої ДНР.


Читайте також:  В Україні з'явився пам'ятник наймолодшому "кіборгу": опубліковано фото


На Алею слави в Сумах вшанувати пам'ять «кіборга» прийшли його рідні та друзі. У минулому році загиблому бійцеві присвоїли звання "Почесний громадянин міста Суми". Також в його честь назвали вулицю, біля якої він жив, і школу, в якій навчався.



Як повідомляв ONLINE.UA,  кримськотатарський актор і режисер Ахтем Сейтаблаєв розповів про зйомки свого нового фільму "Киборги" про захисників Донецького аеропорту.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?