У Сумській області "Шахед" влучив у приватний будинок. Є загиблі
Категорія
Україна
Дата публікації

У Сумській області "Шахед" влучив у приватний будинок. Є загиблі

У Сумській області "Шахед" влучив у приватний будинок. Є загиблі
Джерело:  online.ua

Російська армія протягом ночі та ранку обстрілювала прикордоння Сумщини. В одній з громад російський дрон-камікадзе влучив у житловий будинок. Загинуло двоє людей.

Джерело: Сумська ОВА

Війська РФ атакували житловий будинок на Сумщині

Повідомляється, що вночі та зранку росіяни здійснили 4 обстріли прикордоння. Зафіксовано 13 вибухів.

Юнаківська громада: внаслідок влучання БПЛА типу «Шахед» сталася пожежа та руйнування приватного житлового будинку, внаслідок чого 2 цивільні особи загинули, 1 поранена, доставлена до лікарні.

У Миколаївській громаді ворог бив з мінометів – 5 вибухів. У Білопільській громаді зафіксовано обстріл з міномету – 7 вибухів.

Ситуація на Сумщині

Протягом 6 червня росіяни здійснили 19 обстрілів області. Зафіксовано 71 вибух. Обстрілів зазнали Білопільська, Краснопільська, Юнаківська, Миропільська, Середино-Будська, Шалигинська, Великописарівська громади.

По Середино-Будській громаді бцло здійснено артилерійський обстріл. Обстрілом пошкоджено 2 приватні житлові будинки та господарські споруди. Також зафіксовано мінометний обстріл. Внаслідок обстрілу пошкоджено 6 приватних житлових будинків.

Білопільська громада: ворог бив з мінометів – 15 Внаслідок одного з обстрілів пошкоджено лінію електропередач.

Краснопільська громада: був обстріл з АГС (5 вибухів) та мінометів – 11 вибухів

Юнаківська громада: зафіксовано артобстріл з САУ (3 вибухи).

Миропільська громада: зафіксовано скидання з дрону вибухового пристрою типу ВОГ, також обстріли з міномету (11 вибухів).

У Шалигинській громаді зафіксовано обстріл зі ствольної артилерії, а у Великописарівській росіяни били з артилерії, пошкоджено 1 приватний житловий будинок та гараж. Також 4 міни скинув ворог на територію громади.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?