У світі раптово подорожчала нафта - названо причину
Категорія
Економіка
Дата публікації

У світі раптово подорожчала нафта - названо причину

У світі раптово подорожчала нафта - названо причину

Ціни на нафту марки Brent раптово піднялися вранці у п'ятницю, 3 січня. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Ліга.Бізнес".

За даними біржових торгів, зазначена нафта подорожчала на 3,06%. Окрім того, підвищення на 2,75% зафіксовано й стосовно марки WTI.

Загалом нафта Brexnt коштувала 68,28 долара США за барель, а техаський продукт WTI - 62,87 долара.

Станом на 10:54 за київським часом барель Brent досягла ціни у 68,42 долара.

Нагадаємо, напередодні збройні сили Сполучених Штатів нанесли удар проти іранських військ. Автоколонна з представниками командування країни знаходилася неподалік від аеропорту іракського Багдада, коли зазнала авіаційної атаки.

Серед загиблих - іранський генерал Касем Сулеймані.

На інцидент та його наслідки відреагував міністр розвитку економіки України Тимофіій Милованов. Він зазначив у Facebook, що на тлі подорожчання нафти подешевшали цінні папери в Азії.

Як повідомляв ONLINE.UA, американське військове командування віддало наказ до повної бойової готовності. Приводом для цього стало вбивство Сулеймані в Іраку. Президент США Дональд Трамп паралельно оприлюднив у Twitter державний прапор без жодних підписів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?