У таджицькій "забороні" російських прізвищ знайшли пояснення плану Путіна в Україні
Категорія
Україна
Дата публікації

У таджицькій "забороні" російських прізвищ знайшли пояснення плану Путіна в Україні

У таджицькій "забороні" російських прізвищ знайшли пояснення плану Путіна в Україні
Джерело:  online.ua

У мережі завдяки історії із "забороною" російських прізвищ в Таджикистані знайшли пояснення планам президента Росії Володимира Путіна в Україні.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сторінку блогера Армана Ісабекова в Facebook.
"В новині про заборону російських прізвищ в Таджикистані цікавий не сам факт заборони, а той факт, що РФ зробила аж нічого на захист своїх співвітчизників", - пише він.
"Привіт усім, хто вірить в те, що "Путін напав на Україну, тому що в ній розмовляють російською". Путін напав тому, що виконалися наступні умови: 1) розвалені силові структури, особливо в Криму, в Донецькій і Луганській областях, 2) позаблоковість України; 3 ) падіння купленого і заляканого Росією режиму Януковича; 4) параліч центральної влади, пов'язаний зі зміною уряду", - вважає блогер.
Нагадаємо, журналіст кремлівського пулу Дмитро Смирнов, який висвітлює наради і робочі поїздки президента РФ Володимира Путіна, запустив фейк про офіційну заборону Таджикистаном російських прізвищ і по-батькові.
Раніше російський драматург, публіцист і блогер Володимир Голишев заявив, що російська влада боїться повторення в Москві київського Майдану, і тому залякує населення "масовими репресіями", хоча у Росії немає жодного необхідного компонента для їх проведення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?