У Тернополі загорівся поїзд: з'явилися драматичні фото і відео
Категорія
Події
Дата публікації

У Тернополі загорівся поїзд: з'явилися драматичні фото і відео

У Тернополі загорівся поїзд: з'явилися драматичні фото і відео
Джерело:  online.ua

На території вагонного депо в Тернополі повністю згорів вагон пасажирського поїзда.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Головного управління Держслужби з надзвичайних ситуацій в Тернопільській області.


Відзначається, що в неділю, 30 жовтня, о 5:50 рятувальникам надійшло повідомлення про горіння дизель-поїзда на території вагонного депо в Тернополі на вулиці Татарська.


"Встановлено, що близько 5:45, на 3-му ремонтному шляху "Мотор-вагонного депо Тернопіль" виникла пожежа дизельного мотор-вагона, який готувався до проведення ремонтних робіт", - сказано в повідомленні.


Площа пожежі склала 50 кв.м.


В результаті пожежі знищено салон пасажирського вагона і задній перехідний тамбур, пошкоджені передній перехідний тамбур.


О 6:06 пожежу було локалізовано, а о 6:22 повністю ліквідовано.


На місці події загиблих та травмованих не виявлено, повідомляють у відомстві. Причина виникнення пожежі встановлюється.



Як повідомляв ONLINE.UA,  увечері 26 жовтня в Хортицькому районі Запоріжжя загорівся пасажирський автобус прямо на дорозі.







Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?