У Тимошенко зробили остаточну заяву щодо коаліції
Категорія
Політика
Дата публікації

У Тимошенко зробили остаточну заяву щодо коаліції

У Тимошенко зробили остаточну заяву щодо коаліції

У Львові, після проведення партійної конференції, лідер фракції «Батьківщина» Юлія Тимошенко заявила, що її політична сила переходить в парламентську опозицію.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу фракції.
«Сьогодні я можу оголосити консолідоване рішення нашої політичної сили. Ми прийняли рішення, що ми виходимо з безперспективного переговорного процесу про створення нової коаліції. Ми переходимо в демократичну, проєвропейську опозицію», - сказала Тимошенко.
Вона зазначила, що фракція «Батьківщина» у Верховній Раді буде і надалі підтримувати потрібні для держави законодавчі ініціативи.
«Якщо в парламенті будуть народжуватися законопроекти, які реально потрібні країні, які можуть допомогти людям в цей складний кризовий час, наша команда в парламенті буде голосувати за те, що ми вважаємо правильним і потрібним», - додала лідер партії.
На думку Тимошенко, перехід в опозицію є єдиним правильним рішенням за нинішніх соціальних і економічних умов.
Раніше повідомлялося, що фракція "Батьківщина" висунула нові вимоги для повернення в коаліцію, які обговорювалися на терміновому засіданні фракції "БПП" Солідарність ".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?