У Токмаку пролунали гучні вибухи
Категорія
Україна
Дата публікації

У Токмаку пролунали гучні вибухи

У Токмаку пролунали гучні вибухи
Джерело:  online.ua

За інформацією мера окупованого злочинною армією Мелітополя Івана Федорова, у Токмаку на території Запорізької області пролунала серія потужних вибухів.

Джерело: Telegram Івана Федорова

Що відомо про вибухи у Токмаку 

Токмак, добрий вечір. Мешканці повідомляють про кілька гучних вибухів, - зазначив Федоров.

Він підкреслив, що внаслідок вибухів у місті на деякий час зник зв'язок.

Що відомо про наслідки ударів ЗСУ по складах армії РФ в районі Василівки

Федоров підкреслив, що українські військові завдали серію потужних та влучних ударів по техніці злочинної армії РФ та ворожих складах на території Василівського району у Запорізькій області.

Після "бавовни" в Мелітополі поблизу Моторного заводу, де ліквідовано кілька десятків російських офіцерів і поранений командувач 58 армії, окупанти й досі розбирають завали свого штабу, - зазначає мер Мелітополя.

Федоров розповів, що у Василівському районі неподалік лінії фронту "прилетіло" по техніці та складах боєприпасів армії РФ. Детонація тривала кілька годин.

Також ЗСУ завдали ударів по місцях базування окупантів в районі села Пришиб. Росіяни тікали по полю і намагалися вивезти те, що вціліло. За словами Федорова, чим більше "прилітає" окупантам, тим сильніший терор вони влаштовують.

Що відомо про удари ЗСУ по складах армії РФ в Оленівці 

За словами радника мера окупованого російською армією Маріуполя Петра Андрющенка, українські військові знищили вузол зв'язку армії РФ в окупованій Оленівці на Донеччині.

Прекрасне. В Оленівці під Донецьком знешкоджено вузол зв’язку. У тому числі - мобільного зв’язку окупантів. Тепер з мобільним інтернетом в окупантів стало "дуже не дуже, - зазначив Андрющенко.

Він також наголосив, що російські військові злочинці посилюють оборону в у Нікольксько-Мангушському районі, поряд із Маріуполем.

За його даними, окупанти перевозять через Маріуполь "зуби дракона" для того, щоб укріпити лінію оборони. Однак їх метою є не захист Маріуполю від контрнаступу, а захист коридору який по суходолу йде до Криму.

Окрім цього місцеві повідомляють про автомобільні корки у самому Маріуполі. Там їздять БТРи на тралах.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?