У Трампа хочуть обміняти Донбас на Крим: з'явилося відео з гучною заявою
Категорія
Світ
Дата публікації

У Трампа хочуть обміняти Донбас на Крим: з'явилося відео з гучною заявою

У Трампа хочуть обміняти Донбас на Крим: з'явилося відео з гучною заявою

Американський конгресмен і представник Республіканської партії Данкан Хантер заявив, що українці повинні поступитися Росії Кримом в обмін на виведення російських військ з Донбасу, і сподівається, що його думку поділяє і обраний президент США Дональд Трамп.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook журналіста Антона Комарова.
"Чи готові українці до того, щоб поступитися Росії Кримом, визнаючи, що там живе багато росіян, багато людей, які відчувають себе близькими Росії? І визнаючи, що там росіяни хочуть побудувати військову базу, якою вони не поступляться. Що українці хочуть, щоб США вторглися до Криму? Це неможливо", - сказав республіканець.
Читайте також: Це доля: союзник України в США оголосив про важливе рішення
За його словами, можливий такий варіант, при якому Україна поступиться Росії Кримом в обмін на Донбас.
"Якщо росіяни не готові залишити Крим, але готові залишити східну Україну, то хіба це погано?", - зазначив він.
Хантер допускає, що США в свою чергу готові поступитися Сирією в обмін на припинення російської агресії в Європі.
"Росія повинна вийти з України та Грузії, а ми дозволимо їй робити те, що вона робить в Сирії. Я думаю, що вони також повинні відійти від кордонів Балтійських країн, припинити проводити раптові військові навчання, нарощувати війська на кордоні".


Користувачі мережі активно коментують висловлювання республіканця. Так журналіст Антон Комаров написав в Facebook: "Крим в обмін на виведення військ РФ з ОРДіЛО. Ви готові до такого варіанту?"
Вадим Іванов: "А РФ говорить, що її військ в ОРДО немає, тому виникає неприємна ситуація - Крим визнають російським, а війська РФ залишаються в ОРДО, тому що їх там "немає" на думку РФ! Цей конгресмен думав перед тим як таке сказати, я вже не кажу що Крим де-юре територія України!"
Микола Ніко: "Треба їм дати послухати останнє відео Захарченка, де він говорить, що візьме Лондон і Берлін. От цікаво, яка реакція буде на це".
Як повідомляв ONLINE.UA, експерти і чиновники в сфері національної безпеки США назвали Росію головною прямою загрозою для Сполучених Штатів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?