У Трампа назвали мету майбутньої розмови з Путіним
Категорія
Світ
Дата публікації

У Трампа назвали мету майбутньої розмови з Путіним

У Трампа назвали мету майбутньої розмови з Путіним
Джерело:  CBS News

Президент США Дональд Трамп під час телефонної розмови з президентом Росії Володимиром Путіним, яка відбудеться 28 січня, намагатиметься знайти з ним "спільні позиції" для подальшої співпраці.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на CBS News.
Таку заяву в ефірі телеканалу зробила радник Трампа Келліенн Конвей.
"Президент продовжує розмовляти з лідерами іноземних держав... Це те, що роблять президенти", - сказала вона, зокрема, вказуючи на зустріч президента США з прем'єр-міністром Великобританії Терезою Мей, яка відбудеться 27 січня.

Читайте також: Трамп кидає виклик: Меркель і Олланд зробили спільну заяву
За її словами, президенти США і Росії, ймовірно, говоритимуть про напрямки, за якими можна "знайти спільні позиції", а також про напрямки, "в яких обидві держави, можливо, зможуть перемогти радикальний ісламський тероризм".
"Я припускаю, що вони (Трамп і Путін - ред.) будуть обговорювати інтереси своїх країн", - додала Конвей.
Про те, хто ініціював проведення телефонної розмови, радник Трампа не сказала.
"Це не має значення. Ми повинні поліпшити взаємини в усьому світі", - зазначила.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Конуей підтвердила, що Трамп розглядає можливість зняття санкцій з Росії, введених за її агресію в Україні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?