У Трампа послали новий жорсткий "привіт" Путіну
Категорія
Світ
Дата публікації

У Трампа послали новий жорсткий "привіт" Путіну

У Трампа послали новий жорсткий "привіт" Путіну

У США вважають за можливе поліпшення відносин з РФ, проте не підуть на це, щоб не порушити безпеку країн-партнерів в Європі.


Про це в рамках відкритих дебатів на тему «Підтримка міжнародного миру і безпеки: конфлікти в Європі» заявила постійний представник США в ООН Ніккі Хейлі, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Інтерфакс".


Читайте також: "Медовий місяць" Трампа з Путіним не відбувся, Росія взялася за старе - екс-глава МЗС України


"Визнання Росією і видача паспортів і інших документів сепаратистам, підтримуваних Росією в Луганську і Донецьку - це ще один прямий виклик зусиллям з підтримання миру на сході України", - підкреслила постпред США в ООН.


Хейлі пояснила, що саме тому Штати закликають Росію поважати територіальну цілісність і суверенітету України і просять "продемонструвати прихильність до миру за рахунок повного виконання своїх зобов'язань в рамках Мінських угод і припинити окупацію Криму".


Дипломат зазначила, що антиросійські санкції США продовжать діяти до відновлення контролю України над Кримом і Донбасом.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  віце-президент США Майк Пенс стверджував, що Росія відповідальна за ескалацію конфлікту на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?