У Трампа прямо дали зрозуміти, що люди Путіна нахабно брешуть
Категорія
Світ
Дата публікації

У Трампа прямо дали зрозуміти, що люди Путіна нахабно брешуть

У Трампа прямо дали зрозуміти, що люди Путіна нахабно брешуть
Джерело:  РБК

Прес-секретар новообраного президента США Дональда Трампа Хоуп Хікс викрила прес-секретаря лідера РФ Володимира Путіна Дмитра Пєскова у брехні.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РБК.
Так в інтерв'ю Associated Press Пєсков заявив, що під час президентських перегонів в США Москва підтримувала контакти зі штабами обох суперників - Хілларі Клінтон і Дональда Трампа.
"Права рука" Путіна охарактеризував ці контакти як "цілком природні, цілком нормальні".
"І наші експерти, наші фахівці з США, у міжнародних справах... Вони, звичайно, постійно розмовляють зі своїми колегами тут, в тому числі з групи Трампа", - розповів Пєсков.
Читайте також: У Росії випустили книгу віршів на честь Трампа: соцмережі в шоці

Прес-секретар Трампа в розмові з агентством відкинула ці повідомлення і заявила про відсутність таких контактів.
"Такого ніколи не відбувалося. Немає ніякого зв'язку між кампанією і будь-якими іноземними структурами в ході кампанії", - сказала вона.
Як повідомляв ONLINE.UA, в Євросоюзі можуть продовжити дію економічних санкцій проти Росії в грудні, до інавгурації переможця президентських виборів у США Дональда Трампа.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?