У Трампа розповіли, як часто він спілкується з Обамою
Категорія
Світ
Дата публікації

У Трампа розповіли, як часто він спілкується з Обамою

У Трампа розповіли, як часто він спілкується з Обамою
Джерело:  CNN

Радник обраного президента США Дональда Трампа Кілліан Конвей розповіла, що республіканець регулярно консультується з чинним главою держави Бараком Обамою.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на CNN.
Телеканалу NBC радник республіканця розповіла, що Трамп консультувався з Обамою з питань політики щодо Куби, після  смерті Фіделя Кастро. За її словами, з тих пір, як Трамп був обраний президентом США, він і Обама вже проговорили сумарно близько 30 годин.
"Вони регулярно говорять з будь-якого ряду питань. Вони говорили тільки вчора", - сказала радник Трампа.
Читайте також: Не чекайте гіршого: Обама заступився за Трампа
В останній раз Обама і Трамп розмовляли в суботу, 26 листопада, їх бесіда тривала близько 45 хвилин. Однак Конвей відмовилася уточнювати теми розмови.
Вона також зазначила, що Трампу подобається розмовляти з Обамою.
"Я можу сказати вам від імені обраного президента Трампа, йому дуже сильно подобається спілкуватися з президентом Обамою, говорити про серйозні речі, з якими зіткнулася ця країна і світ. Вони добре ладнають. Вони в багатьох речах не погоджуються. Це не зміниться", - підкреслила Конвей.
При цьому спікер Білого дому Джош Ернест зазначив, що діалоги Трампа і Обами які відбулися після їх офіційної зустрічі в Білому Домі, не є сюрпрізом.Ернест також сказав, що не коментуватиме або підтверджувати кожну зустріч, телефонний дзвінок або бесіду, зберігаючи право президента на проведення конфіденційних консультацій з іншими чиновниками або екс-президентами.
Як повідомляв ONLINE.UA, американські журналісти дізналися, що  кандидат від Демократичної партії Хілларі Клінтон зателефонувала своєму супернику республіканцеві Дональду Трампу й привітала його з перемогою на виборах тільки після розмови з президентом США Бараком Обамою.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?