У Трампа стався гучний скандал з журналістами
Категорія
Світ
Дата публікації

У Трампа стався гучний скандал з журналістами

У Трампа стався гучний скандал з журналістами
Джерело:  Meduza

Президент США  Дональд Трамп  розпорядився не пускати журналістів ряду відомих англомовних ЗМІ на брифінг у Білому домі.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Медузу".


24 лютого стало відомо, що прес-секретар Трампа Шон Спайсер проведе зустріч у форматі "розширеного пулу", який передбачає присутність кількох журналістів різних медіа, які потім діляться інформацією з колегами.


Читайте також: Трамп висловився про домовленості з Путіним і зізнався, що їм заважає


Не пустили кореспондентів CNN, The New York Times, «Бі-бі-сі», BuzzFeed, Politico, The Daily Mail, The Hill, The Los Angeles Times і The New York Daily News. Репортери The Associated Press і Time, в свою чергу, висловили протест проти такого рішення президента, і бойкотували захід.


На прес-конференцію були допущені видання ABC, CBS, NBC, Fox News, Reuters, Bloomberg, Breitbart і The Washington Times.


Відзначимо, що Дональд Трамп неодноразово звинувачував CNN, The New York Times і деякі інші ЗМІ в необ'єктивності. Зокрема, 24 лютого він розкритикував ЗМІ, що посилаються на анонімні джерела, які негативно висловлюються про нього.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Дональд Трамп розкритикував провідні американські ЗМІ, назвавши їх "ворогами народу".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?