У Трампа явно комплекси: мережу насмішила відповідь президента США Шварценеггеру
Категорія
Світ
Дата публікації

У Трампа явно комплекси: мережу насмішила відповідь президента США Шварценеггеру

У Трампа явно комплекси: мережу насмішила відповідь президента США Шварценеггеру

В соцмережах висміяли відповідь президента США  Дональда Трампа, котрий різко відповів на жарт легендарного актора, екс-губернатора Каліфорнії та ведучого шоу "Учень знаменитості" Арнольда Шварценеггера, який запропонував підмінити його на посаді глави Білого дому.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Lenta.ru.
"Так, Арнольд Шварценеггер дуже погано справлявся зі своїми обов'язками на посаді губернатора Каліфорнії, але ще гірше себе він показав в "Учня знаменитості". Але він хоча б намагався", — зазначив Трамп у своєму Twitter.

Політик, який раніше був ведучим шоу "Учень знаменитості", зазначив, що його спробували замінити зіркою, але в підсумку поява Шварценеггера стало справжньою катастрофою.


Читайте також: Лукашенко висміяв "любов" Путіна до Трампа: соцмережі у захваті



"Ви повинні зайнятися шоу, адже ви, схоже, великий експерт по рейтингах. А я подбаю про ваш місці. Люди нарешті зможуть спати спокійно", — відповів президенту США Шварценеггер.
Користувачі соціальних мереж припустили, що у Трампа погано з почуттям гумору.







Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  в соцмережах посміялись над "появою" Трампа у будинкаї в Росії, де після цього виросли сталактити фекалій.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?