У Трампа знову зробили неприємну для Путіна заяву про Росію
Категорія
Світ
Дата публікації

У Трампа знову зробили неприємну для Путіна заяву про Росію

У Трампа знову зробили неприємну для Путіна заяву про Росію

Кандидат на посаду директора Національної розвідки США Деніел Коутс

 заявив, що Росія, Китай і Північна Корея є головними загрозами для США.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на

Радіо Свобода

.


В ході слухань в сенатському комітеті у справах розвідки, де розглядається його затвердження на цю посаду, Коутс заявив, що неабияка наступальність Росії в світових справах стала для нього предметом великої стурбованості. Коутс також зазначив, що це слід сприймати з широко відкритими очима й з великою часткою здорового скептицизму.



Читайте також: Путін - людина з підворіття, США взялися за нього грунтовно - Олег Панфілов


Крім того, Коутс пообіцяв підтримати ретельне розслідування можливого втручання Росії в президентські вибори в США. Як відомо, американська розвідка звинувачує Кремль у втручанні в президентську кампанію, щоб допомогти Дональду Трампу здобути перемогу в ході виборчої кампанії, Москва ці звинувачення заперечує.


"Я думаю, що це те, що необхідно досліджувати і чим слід зайнятися", - підкреслив Коутс.


Таким чином колишній сенатор Деніел Коутс намагався розвіяти побоювання деяких членів Конгресу в тому, що Трамп, який неодноразово хвалив президента Росії Володимира Путіна, займе недостатньо жорстку позицію у відносинах з Кремлем.


Як повідомляв ONLINE.UA,

президент США Дональд Трамп виступив зі своїм першим зверненням до Конгресу, в якому назвав головні завдання своєї адміністрації

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?