У Трампа зробили нову заяву на захист Росії
Категорія
Світ
Дата публікації

У Трампа зробили нову заяву на захист Росії

У Трампа зробили нову заяву на захист Росії
Джерело:  online.ua

Представник перехідної команди обраного президента США  Дональда Трампа  Шон Спайсер заявив про те, що розвідслужби США поки не мають переконливих доказів причетності Росії до хакерських атак на структури США під час президентської кампанії.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на FoxNews.


За словами Спайсера, "здається, там не буде переконливих доказів" того, що Москва стоїть за кібератаками в ході виборів американського президента.


Спайсер також розкритикував доповідь департаменту ФБР і внутрішньої безпеки США зі звинуваченнями на адресу Росії. "Цей звіт, який сприймається як істина, навіть не є остаточним", - заявив Спайсер.


Раніше повідомлялося, що Трамп планує зустрітися з представниками розвідки США в найближчі дні, щоб дізнатися більше про звинувачення на адресу Кремля.


Читайте також:  Трампу дали жорстку пораду щодо санкцій проти Росії


Як повідомляв ONLINE.UA,  1 січня Дональд Трамп висловив сумнів у тому, що до кібератак на політичні партії в США причетні російські хакери: "Це міг бути хтось інший. Я також знаю те, що інші люди не знають, тому ми не можемо бути впевнені", - сказав Трамп.


Раніше представники розвідки США заявили, що президент Росії Володимир Путін особисто приймав участь в прихованій кампанії по втручанню в президентські вибори в США, щоб допомогти Трампу перемогти.  У відповідь діючий президент США Барак Обама підписав указ про нові санкції щодо Росії, включаючи, в тому числі, висилку з США 35 російських дипломатів.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?