У Трампа зробили сенсаційну заяву про санкції проти Росії: з'явилося відео
Категорія
Світ
Дата публікації

У Трампа зробили сенсаційну заяву про санкції проти Росії: з'явилося відео

У Трампа зробили сенсаційну заяву про санкції проти Росії: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Радник президента США Дональда Трампа Келліенн Конуей підтвердила, що можливість зняття санкцій з Росії, впроваджених за її агресію в Україні, розглядається.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на телеканал FoxNews.
Нагадаємо, раніше інформація про підготовку такого указу надходила журналістам The Washington Times і The New York Times, проте в редакції не вважали її перевіреною до того рівня, щоб повідомляти про неї в своїх новинах, тому інформацію журналісти поширили виключно в особистих мікроблогах.

Читайте також: Бо ротьба з Путіним: в Лондоні пояснили, з кого Трампу брати приклад
Як сказала Конуей в ефірі телеканалу, відповідаючи на питання про намічену на 28 січня телефонну розмову між Трампом і президентом Росії Володимиром Путіним, зняття санкцій розглядається американським лідером.


Як повідомляв ONLINE.UA, канцлер Німеччини Ангела Меркель і президент Франції Франсуа Олланд вважають, що новий американський лідер Дональд Трамп кидає виклик країнам Європи.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?