У Трампа зробили ще одну сумну для Росії заяву
Категорія
Світ
Дата публікації

У Трампа зробили ще одну сумну для Росії заяву

У Трампа зробили ще одну сумну для Росії заяву
Джерело:  Reuters

Поки Росія не піде з Криму, в США не будуть розглядати питання зняття економічних санкцій, введених проти РФ.


Про це заявив прес-секретар американського президента Дональда Трампа Шон Спайсер, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Reuters.


Читайте також: У Трампа чітко пояснили Росії, чий Крим: у Порошенка захопилися


"Я вважаю, що постійний представник США в ООН Хейлі чітко висловила в ООН нашу позицію. До тих пір, поки Росія не піде з Криму, ці санкції розглядатися не будуть", - підкреслив Спайсер.


Відзначимо, що заява прес-секретаря Трампа пов'язана з законопроектом, який 8 лютого шість сенаторів на чолі з республіканцем Ліндсі Гремом, сенатором від Південної Кароліни, і демократом Беном Кардіном, сенатором від Меріленда, внесли на розгляд Сенату США. Даний законопроект спрямований на перешкоджання можливому рішенню американського президента зняти санкції з Росії шляхом посилення контролю конгресменів над адміністрацією Трампа.


Так, у разі скасування санкцій, відповідно до закону, Білий дім буде повинен детально відзвітувати про причини скасування санкцій, протягом 120 днів після чого в Сенаті буде проведено голосування.


Як повідомляв ONLINE.UA,  постпред РФ в ООН Віталій Чуркін, представляючи доповідь про ситуацію на Донбасі, заговорився і назвав регіон "Донбаем".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?