У Трампа зробили тривожну для Путіна заяву
Категорія
Світ
Дата публікації

У Трампа зробили тривожну для Путіна заяву

У Трампа зробили тривожну для Путіна заяву
Джерело:  Fox News

Новообраний президент США Дональд Трамп  погодився з висновком американського розвідувального співтовариства про те, що Росія провела кібератаки, спрямовані на зрив президентських виборів, і готує відповідні заходи.
Про це заявив глава апарату майбутнього глави Білого дому Рейнс Прібус, передає ONLINE.UA з посиланням на його інтерв'ю Fox News.
"Я думаю, що він згоден з висновками. Він не заперечує, що саме Росія стоїть за хакерських зломом", — зазначив Прібус.
У той же час він поклав частину провини за ці атаки на членів Демократичної партії в зв'язку з наявністю у них "чутливих" електронних листів і нагадав про попередження ФБР про необхідність вжити заходів обережності.


Читайте також: Розвідка США дізналася, як у Путіна святкували перемогу Трампа

Прібус додав також, що Росія і Китай намагалися вплинути на вибори за межами своїх кордонів упродовж багатьох років" і що Трамп "цілком може вжити заходів" проти Кремля.


Як повідомляв ONLINE.UA раніше  американська розвідка офіційно звинуватила президента Росії Володимира Путіна у тому, що він дав наказ на проведення кібератак проти США.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?