У Трампа зробили тривожну заяву щодо санкцій проти Росії
Категорія
Світ
Дата публікації

У Трампа зробили тривожну заяву щодо санкцій проти Росії

У Трампа зробили тривожну заяву щодо санкцій проти Росії
Джерело:  USA Today

Радник Дональда Трампа Келліенн Конвей заявила, що новообраний президент США розгляне скасування деяких  нових санкцій проти Росії, введених американським лідером Бараком Обамою.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на USA Today.
Радник Трампа поставила під сумнів необхідність додаткових розслідувань за звітами про російське хакерство в процесі виборчої кампанії.
«Я припускаю, що президент Трамп захоче переконатися, що наші дії є пропорційними тому, що сталося, на підставі того, що ми знаємо», - заявила Конвей.
За її словами, заходи, які прийняв Обама щодо Росії, в тому числі вигнання 35 російських дипломатів, були більш жорсткими, ніж ті рішення, які він прийняв після повідомлення про кібератаки з боку Китаю з викраденням особистих даних мільйонів держслужбовців і Північної Кореї. Радник Трампа пояснює таку різницю політичними міркуваннями.
Читайте також: Трамп прийняв гучне і неоднозначне кадрове рішення
Видання зазначає, що Конвей висміяла пропозицію демократів Палати представників і Сенату створити двопартійну незалежну комісію з розслідування звинувачень американської розвідки на адресу Росії.
«Справа в тому, що демократи стали суперзацікавленими в цьому питанні після того, як вибори не пішли так, як вони того хотіли і чекали», - зазначила радник Трампа.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Дональд Трамп погодився з висновком американського розвідувального співтовариства про те, що Росія провела кібератаки, спрямовані на зрив президентських виборів, і готує заходи у відповідь.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?