У центр Києва вийшли прихильники Росії з портретом Сталіна: з'явилися фото
Категорія
Україна
Дата публікації

У центр Києва вийшли прихильники Росії з портретом Сталіна: з'явилися фото

У центр Києва вийшли прихильники Росії з портретом Сталіна: з'явилися фото
Джерело:  Hromadske

У понеділок, 9 травня, в Києві проходить пропутінська акція «Безсмертний полк» до Дня Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на hromadske.tv.
Організатором акції виступила Київська міська організація ветеранів України. Відзначається, що люди почали збиратися біля станції метро Арсенальна у центрі столиці.
На акцію прийшли люди з георгіївськими стрічками і червоними прапорами. Жінка в гімнастерці з транспарантами почала скандувати «Слава великому Сталіну!» і сперечатися з поліцією, яка намагалася переконати її прибрати прапор.
«Наше основне завдання - спілкуватися. Ми розуміємо, що для ветеранів символіка, яка підпадає під дію закону, важлива. Тому ми просимо прибирати символіку радянського або комуністичного режиму. Ніякої конфронтації або прибирання, тільки комунікація. Патрульної поліції - 150 чоловік. Провокацій ніяких серйозних не було, тільки повідомлення про хуліганство», - розповів начальник патрульної поліції Києва Юрій Зозуля.
Нагадаємо, акція "Безсмертний полк" в пам'ять про військових, які брали участь у Другій світовій війні, проводиться в Росії на 9 травня і широко висвітлюється в російських ЗМІ.
Раніше повідомлялося, що в Харкові на Меморіалі Слави вранці 9 травня, під час покладання квітів відбулися сутички між проукраїнськими активістами і людьми з георгіївськими стрічками.







Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?