У центр Москви пригнали ОМОН і автозаки, почалися затримання: з'явилися фото і відео
Категорія
Світ
Дата публікації

У центр Москви пригнали ОМОН і автозаки, почалися затримання: з'явилися фото і відео

У центр Москви пригнали ОМОН і автозаки, почалися затримання: з'явилися фото і відео
Джерело:  online.ua

У Москві для запобігання проведенню нових  масових мітингів  перекрили головні площі міста, затримано вже щонайменше чотири людини.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter російського блогера Ілля Варламова.


Читайте також: Протести в Росії: мережу вразила їжа для затриманих, з'явилося відео


Так, була перекрита Червона і Манежна площа Москви, на місце подій зігнали ОМОН і бійців Росгвардіі.


Незабаром стало відомо про затримання першого школяра, котрий представився учнем 11 класу, що прийшов "висловити політичний протест". В ході обшуку у нього знайшли підручник з алгебри, конституцію і пачку грошей. Як зазначає Варламов, гроші ймовірно є іграшковими.



Зі школярем влаштував перепалку молодий чоловік, в результаті чого його також затримали.


Також, за даними "Медузи", був затриманий активіст, який проголошував промову про врегулювання всіх конфліктів на Землі.


"Хочу, щоб до нас в країну приїжджали, щоб ми всюди їздили, щоб було все нормально. Щоб всі конфлікти, які сьогодні на землі відбуваються, урегулировались. Я серйозна людина, просто сьогодні трохи балуюся", - сказав він, після чого його затримали два поліцейських.


Пізніше Ілля Варламов заявив про ще одне затримання і пояснив, що в центрі Москви знаходиться багато провокаторів:




Затримали і чоловіка, який пройшовся по Манежній площі з прапором Росії в руках. У мережі з'явилися фото і відео з місця подій:



Як повідомляв ONLINE.UA, президент Росії  Володимир Путін, відповідаючи на питання про масові затримання учасників мітингу проти корупції в Москві 26 березня, відкрито зізнався, що побоюється Майдану.










Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?