У центрі Дніпра підірвали гранату: з'явилися фото наслідків
Категорія
Події
Дата публікації

У центрі Дніпра підірвали гранату: з'явилися фото наслідків

У центрі Дніпра підірвали гранату: з'явилися фото наслідків
Джерело:  online.ua

У середу ввечері, 30 листопада, в центрі Дніпра пролунав вибух, за попередньою версією, невідомі кинули у вікно одного з будинків гранату.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на записи користувачі соціальних мереж.
"Вибух в центрі Дніпра. Люди перебували в офісі коли це прилетіло до них у вікно", - написав у Facebook житель Дніпра Артем Губенко.
Читайте також: Потужний вибух прогримів у Чернігові, є поранені: з'явилися фото


Вибух стався під будівлею офісу партії "Національний корпус".



"Саме в цей час, представники організацій перебували всередині будівлі. На щастя, обійшлося без жертв. Вибуховою хвилею вибило шибки, пошкодило декілька припаркованих автомобілів і оргтехніку", - написав глава організації ГК "Характерники" Олег Малежа.
За його словами, на місце злочину прибули правоохоронні органи, криміналісти і група експертів. За попередніми даними це був вибух гранати. Ведеться слідство.


Як повідомляв ONLINE.UA,  в Харкові чоловік намагався розібрати невідомий предмет, який у підсумку вибухнув і поранив його.




Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?