У центрі Івано-Франківська влаштували вибух: опубліковані фото
Категорія
Події
Дата публікації

У центрі Івано-Франківська влаштували вибух: опубліковані фото

У центрі Івано-Франківська влаштували вибух: опубліковані фото
Джерело:  online.ua

У дворі на вулиці Незалежності, 31 в Івано-Франківську, де розташований офіс місії ОБСЄ, в ніч на 14 жовтня підірвали гранату.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  "Галку".


Як розповіли виданню жителі центру міста, вибух стався близько 1:20 14 жовтня. Місцеві жителі почули вибух і повідомили про це в поліцію. На місці події правоохоронці виявили, що біля ресторану "Прізвище" пошкоджений фасад і розбиті вікна.


При цьому в поліції повідомили, що ніхто з людей не постраждав.


Правоохоронці встановили, що, ймовірно, вибухнула граната ГРД-5. Відкрито кримінальне провадження за статтею 296, ч. 4 і ч 1 ст. 263. Пошуки зловмисника тривають.


Видання відзначає, що в цьому ж будинку розташований офіс місії ОБСЄ в Україні. І саме в цьому дворі раніше паркувалися автомобілі спостерігачів.


У ніч на 7 вересня невідомий підпалив одну з машин місії. Винуватця досі не знайшли. У той же час правоохоронці поки ці два інциденти не пов'язують.


В Івано-Франківську тривають слідчі дії, в результаті яких правоохоронці встановлюють осіб, причетних до скоєння злочину і мотиви, якими вони керувалися.


Як повідомляв ONLINE.UA, в поліції Києва розслідують смертельний вибух гранати, імовірно, Ф1, який стався в Києві в Дарницькому районі в ніч на 13 жовтня.




Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?