У центрі Києва проходить масштабний мітинг: до Майдану підтягнули сотні силовиків
Категорія
Україна
Дата публікації

У центрі Києва проходить масштабний мітинг: до Майдану підтягнули сотні силовиків

У центрі Києва проходить масштабний мітинг: до Майдану підтягнули сотні силовиків
Джерело:  online.ua

Чергова акція протеста, яка організована активістами "Національного корпусу" і "Нацдружини" проходить в ці хвилини в центрі Києва. Протестувальники вимагають суворого покарання всіх причетних до цинічних розкрадань "Укроборонпрому", передає ONLINE.UA, за повідомленням 24 каналу.


Відомо, що транспортний рух поруч розташованих вулиць був перекрит правоохоронцями ще з ранку.

За повідомленням кореспондента телеканалу, організатори акції протесту стверджують, що на мітингу зібралися не менше 10 тис. чоловік.

Як відомо, першу акцію протесту з цього приводу лідер «Нацкорпуса» Андрій Білецький анонсував заздалегідь. Крім того мітинги, які пройшли тижнем раніше, були організовані в декількох містах і в ряді випадків призвели до зіткнення з поліцією.

Як і минулого тижня, гасло поточного мітингу закликає українську владу суворо покарати учасників корупційного скандалу на "Укроборонпрому".


Вимоги мітингувальників незмінні - їхні представники "Нацкорпусу" озвучували на інших подібних акціях, проведених у кількох містах України після гучного корупційного скандалу.

«Наші акції не є бійками або чимось радикальним. Сьогодні ми вирушимо в Адміністрації Президента, де поставимо все ті ж питання та вимоги: розкрити корупційну схему в оборонній сфері»,- зазначив Олександр Алфьоров, представник "Нацкопусу".

За повідомленням прес-служби поліції Києва порядок у місті підтримуватимуть на момент проведення мітингів 3000 правоохоронців.

"У разі вчинення правопорушень та провокацій правоохоронці діятимуть відповідно до норм чинного законодавства», - зазначив глава поліції Києва Андрій Крищенко.

Раніше ONLINE.UA повідомдяв про те, що партія "Національний корпус" планує провести 16 березня у Києві на Майдані Незалежності масштабну акцію "Свинарчуків Порошенка – за ґрати!",  яка направлена проти корупції в оборонній сфері України, передає ONLINE.UA з посиланням на прес-службу партії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?