У центрі Києва прославляють армію Росії: опубліковані фото
Категорія
Події
Дата публікації

У центрі Києва прославляють армію Росії: опубліковані фото

У центрі Києва прославляють армію Росії: опубліковані фото
Джерело:  online.ua

У Києво-Печерській Лаврі, яка належить Українській православній церкві Московського патріархату, продають книгу під назвою "Християнський подвиг нашого часу", на якій на тлі триколора Російської Федерації зображені "ввічливі люди".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook священнослужителя Української православної церкви Київського патріархату Романа Грищука.
Користувачів мережі обурило, що разом з іконами, православними календарями і іншими товарами церковної лавки прямо в центрі Києва продають книги, що прославляють російську армію. "Московський патріархат виховує українських дітей. Києво-Печерська Лавра. Російський триколор і "ввічливий чоловічок". Питання: яке АТО, яка війна? Путін вже в Києві!", - написав Роман Грищук.
Архієпископ Чернігівський Євстратій Зоря додав: "Таку книжечку продають в Києві в церковній лавці МП - про "подвиг нашева врємєні" під російським триколором. "Мы никакой нэ масковский патриархат, мы - УКРАИНСКАЯ церкавь".




Сергій Шишко: "Куди дивиться СБУ?"
Роман Коляда: "Іудине кодло".
Читайте також: У відомого священика УПЦ МП помітили дорогий аксесуар: з'явилися фото
Valeriy Ryabukha: "Все логічно: сатаністи з Московської імперії зла..."
Viacheslav Kharytonov: "Рік тому така у Почаївській коштувала 12 грн. Подешевшала".
Ольга Кобець: "Це питання - в прокуратуру, адже нещодавно прийняли відповідний закон. Хто автор, де видали, як потрапив в Україну, чому поширюється..."
Відзначимо, що "ввічливими людьми" називають російських військовослужбовців, які без відзнак на формі брали участь в анексії українського Криму.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше стало відомо, що на Майдані в центрі Києва продають атрибути "русского міра".




Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?