У центрі Києва протестуючі домоглися своєї мети: опубліковані фото
Категорія
Україна
Дата публікації

У центрі Києва протестуючі домоглися своєї мети: опубліковані фото

У центрі Києва протестуючі домоглися своєї мети: опубліковані фото
Джерело:  news.liga.net

Протестуючі  мешканці будинку по вулиці Басейній, в центрі Києва домоглися знесення літнього майданчика кафе R & B, який не дозволяв розпочати ремонт комунікацій.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на liga.net.
За даними столичної поліції, спецтехніка вже почала демонтаж однієї з терас кафе, а рух по вулиці Басейній, який перекрили протестувальники, відновлено.
Варто відзначити, що техніка прибула на будівельний майданчик уже після того, як мешканці повністю перекрили вулицю. Тоді робітники почали нагальне укладання нових труб, при цьому намагаючись не чіпати літній майданчик, проте мешканці заявили, що блокаду не зніматимуть, поки в будинок не надійде гаряча вода.
Тим часом радник столичного мера Дмитро Білоцерківець на своїй сторінці в Facebook написав, що "дивується нахабству деяких рестораторів".
"Двічі ресторатори були попереджені, але реакція недостатня, водопостачання не відновлено. Значить, буде демонтаж... ресторатори повинні вчитися знаходити компроміс з мешканцями", - написав він.




Фото:  facebook/nazarnaumenko

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?