У центрі Києва сталася "елітна" гонитва: опубліковані фото
Категорія
Події
Дата публікації

У центрі Києва сталася "елітна" гонитва: опубліковані фото

У центрі Києва сталася "елітна" гонитва: опубліковані фото
Джерело:  online.ua

У центрі Києва дівчина на елітному автомобілі намагалася втекти від погоні патрульних поліцейських.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook керівника проекту dtp.kiev.ua Влада Антонова.


Читайте також: У Києві поліція з гонитвою затримала викрадачів: з'явилися фото і відео з місця НП


Дівчина на новому Porsche Cayenne, рухаючись по проспекту Перемоги в напрямку центру Києва, порушила правила дорожнього руху перед патрульними, а після вимоги зупинитися різко прискорилася і спробувала піти. Два автомобіля патрульної поліції виїхали їй назустріч на шляхопроводі, після чого порушниці довелося зупинитися. Однак на контакт з правоохоронцями вона не пішла і закрилася в автомобілі.


Через деякий час приїхали двоє чоловіків на Range Rover, заявили про свої повноваження і почали намагатися вирішити конфлікт мирно, в результаті чого через 10 хвилин інцидент було вичерпано.


"Патрульні молодці, зупинили болід грамотно і професійно, без ДТП і стрільби. Але повноважень мало", - підкреслив Влад Антонов. У мережі з'явилися фото з місця події.


Як повідомляв ONLINE.UA,  ввечері 5 лютого в Києві відбулося відразу дві погоні.




Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?