У центрі Києва сталася стрілянина: поранений охоронець супермаркета
Категорія
Події
Дата публікації

У центрі Києва сталася стрілянина: поранений охоронець супермаркета

У центрі Києва сталася стрілянина: поранений охоронець супермаркета

У центрі Києва поліція затримала чоловіка, озброєного пістолетом, який поранив охоронця супермаркету на площі Спортивній.

Про це заявила спікер столичної поліції Оксана Блищик, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на її Facebook.

"О 15:30 правоохоронці отримали повідомлення про стрілянину у супермаркеті. Попередньо встановлено, що покупець взяв із полиці пляшку напою, а коли підійшов до каси, вона розбилася", - розповіла вона.

Як стало відомо, охорона супермаркету запросила чоловіка до службового приміщення, а там чоловік дістав зброю, зробив кілька пострілів і поранив охоронця у живіт.

Читайте також: Невідомий в Києві обстріляв автобус і втік: з'явилися фото

"Зловмисника, а він – киянин, 1969 року народження, затримали, зброю вилучили, а потерпілому викликали "швидку" і доставили в лікарню. Дані та стан пораненого уточнюються", - додала Блищик.

За її словами, подія належним зареєстрована, вирішується питання правової кваліфікації та відкриття кримінального провадження.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в Одесі у ніч на 7 травня сталася масова бійка, а поліція була змушена викликати загін спецпризначення "Ягуар".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?