У центрі Києва влаштували погром нібито в офісі Медведчука: з'явилися фото
Категорія
Події
Дата публікації

У центрі Києва влаштували погром нібито в офісі Медведчука: з'явилися фото

У центрі Києва влаштували погром нібито в офісі Медведчука: з'явилися фото
Джерело:  online.ua

Активісти, які раніше підпалили покришки на Майдані Незалежності в Києві, вирушили до офісу лідера "Українського вибору", кума президента Росії Володимира Путіна Віктора Медведчука і влаштували погроми.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter Громадського.


Відзначається, що на Майдані Незалежності пройшло народне "Віче" в рамках святкування третьої річниці Євромайдану, велика частина учасників якого вирушило "мирною ходою" до офісу Медведчука.


Однак після приходу до офісу активісти почали влаштовувати погром, розбили вікна на першому поверсі, підпалили стільці з офісу. За інформацією "112 Україна" бити вікна, ламати ролети закликав активістів командир батальйону ОУН Микола Коханівський. Активісти заявляють, що збираються "розправитися з Медведчуком" і не хочуть зіткнень з поліцейськими.


"За нашою інформацією, в будинку, до якого прийшли люди, знаходяться офісні приміщення Медведчука. Кілька хвилин тому прийшла колона з Майдану на чолі з Коханівским, він закликав протестуючих бити вікна, ламати ролети, проте зазначив, щоб не торкалися машин. Протестуючі тримають в руках прапори "ОУН", "Правого сектора" і "Білого молота". Тут також запалили фаєри. Працюють близько 150 правоохоронців, близько 200 нацгвардійців і пожежна машина", - йдеться в повідомленні.


В офісі Медведчука почалася невелика пожежа. Для ліквідації вогню на місце інциденту прибула пожежна команда, правоохоронці почали відтісняти активістів. У мережі з'явилися фото з місця події.


Відзначимо, що пізніше в мережі з'явилася інформація, що насправді активісти розгромили салон краси, а не офіс українського політика.



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Микола Коханівський закликав палити покришки на Майдані.







Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?