У центрі Києві скоєно теракт
Категорія
Події
Дата публікації

У центрі Києві скоєно теракт

У центрі Києві скоєно теракт
Джерело:  online.ua

Сьогодні вночі на вулиці Паньківській у центрі Києва було скоєно теракт. За даними поліції, невідомі особи обстріляли з гранатомету будівлю ВАТ «Мостобуд». Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відділ комунікації столичної поліції.

Обстріл будівлі відбувся в ніч на понеділок, приблизно о 01:30. У результаті пострілу ніхто не постраждав, але були пошкоджено вікна, фасад будівлі та приміщення кабінетів. У столиці введено оперативний план для затримання зловмисників.

Під час опрацювання території, прилеглої до місця обстрілу, було знайдено відстріляний тубус гранатомету. Його знайшли через дорогу від будівлі. Зараз правоохоронці опрацьовують наявність камер відеонагляду, які могли зафіксувати момент пострілу, шляхи підходу і відходу зловмисників.

Слідчі кваліфікують подію як терористичний акт, кримінальне провадження розслідується за ч. 1 ст. 258 КК України. Вирішується питання щодо визначення підслідності у вказаному кримінальному провадженні.

Нагадаємо, що кілька днів тому СБУ зупинила теракт на фестивалі «Квартал-Фест», який міг відвідати президент Володимир Зеленський.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?