У центрі Лондона сталася стрілянина - подробиці й перші відео
Категорія
Світ
Дата публікації

У центрі Лондона сталася стрілянина - подробиці й перші відео

У центрі Лондона сталася стрілянина - подробиці й перші відео
Джерело:  online.ua

У центрі Лондона сталася стрілянина. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на іноземні медіа та інформацію, яку розповсюджують користувачі соціальних мереж.

За відомостями BBC, на одному з мостів британської столиці зафіксовано бійку. Група людей билася з одним чоловіком.

На інцидент терміново відреагували підрозділи поліції. Згаданий чоловік був озброєний ножем. Правоохоронці застрелили його на місці події. Наразі міст заблоковано.

Відеоролики продемонстрували, що люди від початку інциденту швидко залишили міст. У повітрі вирував гелікоптер правоохоронних органів. До мосту спрямували бригади швидкої медичної допомоги.

Видання Daily Mirror додало - за словами свідків, які знаходилися у розташованих поблизу офісах або ж на вулиці, пролунали кілька пострілів.

Відзначається, що з північного боку переправи через Темзу було чутно інші постріли. Силовики оточили місце події. Їх можна помітити на оприлюднених відео. Як можна побачити, інформація про інцидент наразі досить сумбурна.

Як повідомляв ONLINE.UA, у жовтні один з учнів американської провінціальної школи мав намір влаштувати стрілянину у навчальному закладі. Його несподівано зупинив один з викладачів. Так, завдяки обіймам, було упереджено можливу трагедію.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?