У центрі окупованого Луганська прогримів вибух: з'явилися фото і відео
Категорія
Події
Дата публікації

У центрі окупованого Луганська прогримів вибух: з'явилися фото і відео

У центрі окупованого Луганська прогримів вибух: з'явилися фото і відео
Джерело:  online.ua

Уранці 1 лютого в окупованому Луганську в одному з житлових будинків в центрі міста стався вибух, в результаті чого загорілося підвальне приміщення.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на один з сепаратистських сайтів.
Надзвичайна подія сталася в чотириповерховому будинку на вулиці Червона площа: джерело вогню було в підвальному приміщенні, однак за лічені хвилини весь під'їзд житлового виявився задимленим. При цьому в соцмережах запевняють, що займанню передував вибух. Попередньо встановлено, що причиною пожежі став витік побутового газу.
Читайте також: " Визволителі" прийшли: мережу насмішило фото з окупованого Луганська


Повідомляється, що мешканці, які перебували в будинку, були евакуйовані. Також через пожежу була організована евакуація учнів школи №20, розташованою поруч із чотириповерхівкою.


==0==


==0==



Як повідомляв ONLINE.UA, напередодні в окупованому Донецьку на шахті імені Засядька сталася надзвичайна подія, в результаті якої заблокованими під землею виявилося більше 200 шахтарів: причиною цього стало потрапляння снаряда в підстанцію підприємства і подальше знеструмлення шахти.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?