У центрі Торонто сталися вибухи: з'явилися фото і відео
Категорія
Світ
Дата публікації

У центрі Торонто сталися вибухи: з'явилися фото і відео

У центрі Торонто сталися вибухи: з'явилися фото і відео
Джерело:  online.ua

Ввечері 1 травня у діловому центрі канадського Торонто сталося два вибухи: свідком інциденту став випадковий перехожий, який спромігся зняти один із них на відео.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на CBS.

Читайте також: В Канаді жирний бобер застряг у паркані: звільняли за допомогою мила, з'явилося фото

Канадець Майк Амстердам виклав відео у Twitter і його одразу ж розмістили у своїх повідомленнях передові ЗМІ. Як видно на відео, вибух стався під землею, у місці, де розміщується вхід у метро.

"Я клянусь, пройшло 20 секунд після того, як стався перший вибух. І я щойно пройшов повз це місце", - написав він.

Як виявилось, внаслідок вибухів ніхто не постраждав, а їхньою причиною стали технічні неполадки у підземних комунікаціях.

"Електричне обладнання у підземних приміщеннях перегрівся і стало плавитись, через що й було чутно хлопки", — розповів представник пожежної служби, додавши, що відкрите займання під землею вдалось ліквідувати майже одразу.

На місце прибули пожежні, а також представники ремонтної компанії. Згідно із повідомленнями ремонтників, роботи ведуться досі. Повідомляється, що перед тим, як потрапити під землю, працівники відкачали звідти воду.

Як повідомляв ONLINE.UA, ввечері 19 квітня у центрі Афін пролунав вибух невідомого пристрою, внаслідок чого ніхто не постраждав.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?