У Туреччині потужний теракт, підірваний автобус: з'явилися відео та фото
Категорія
Світ
Дата публікації

У Туреччині потужний теракт, підірваний автобус: з'явилися відео та фото

У Туреччині потужний теракт, підірваний автобус: з'явилися відео та фото
Джерело:  Reuters

У населеному пункті Кейсері в Туреччині стався вибух автобуса, що перевозив військовослужбовців, в результаті чого попередньо загинуло близько десятка осіб, ще безліч людей постраждали.


Про це заявили джерела в службі безпеки, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Reuters.


Автобус вибухнув на зупинці громадського транспорту поруч з університетом Ерджіяс. Губернатор провінції Кейсері Сулейман Камчия інформував про дев'ять загиблих і ще безліч поранених а також зазначив, що однією з версій вибуху є теракт, проте ще ніхто не взяв на себе відповідальності за нього.


Читайте також: У Туреччині прогримів потужний вибух, є жертви: з'явилися фото і відео


"8:45 Кайсері. Стався теракт неподалік від університетського кампусу. ЗМІ повідомляють про десятки поранених. Перевіряємо, чи є громадяни України", - йдеться в повідомленні посольства України в Туреччині.


У мережі з'явилися перші фото і відео з місця події:




Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  біля стадіону в турецькому Стамбулі стався теракт, в результаті якого загинуло щонайменше 44 людини.





Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?