У Туреччині туристичний автобус потрапив в ДТП: постраждали 35 українців
Категорія
Події
Дата публікації

У Туреччині туристичний автобус потрапив в ДТП: постраждали 35 українців

У Туреччині туристичний автобус потрапив в ДТП: постраждали 35 українців
Джерело:  online.ua

У Туреччині автобус з українськими туристами потрапив у ДТП і перекинувся. В аварії постраждали 35 українців, а водій транспортного засобу загинув.

Джерело: DHA.

ДТП сталася сьогодні о 7:30 ранку за місцевим часом на півдні Туреччини на трасі Мугла - Денізл. Як стало відомо, в автобусі перебували туристи з України та Росії.

За попередніми даними, у 54-річного водія екскурсійного автобуса трапився серцевий напад, він не впорався з керуванням і автобус виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з автобусом зі школярами. Водій туристичного автобуса загинув на місці.

У шкільному автобусі постраждали семеро дітей, а всього в ДТП отримали травми 49 людей. Один з травмованих школярів перебуває у важкому стані.

Коментар МЗС України

В українському Міністерстві закордонних справ підтвердили факт аварії.

Речник МЗС Олег Ніколенко зазначив, що консульство України в Анталії взаємодіє з турецькими правоохоронцями для з'ясування всіх обставин події, встановило зв'язок з туроператором і страховою компанією, яка повинна компенсувати витрати на лікування.

"За попередньою інформацією, в автобусі перебував 41 громадянин України. 35 українських туристів отримали травми легкої та середньої тяжкості. Зараз їм надається необхідна медична допомога. Загроз життю немає.

Консул також планує відвідати у лікарні постраждалих українців, щоб надати їм консульську допомогу", - розповів Ніколенко в коментарі ЗМІ.

Читайте також:

  • У Польщі автобус з українцями потрапив у ДТП: нові дані про загиблих і постраждалих.

  • Журналісти знайшли відео ДТП "слуги народу", яке хотіли приховати.

  • Разумков публічно висварив Трухіна після скандальної ДТП.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?