У Туреччині влаштували другий вибух за день
Категорія
Світ
Дата публікації

У Туреччині влаштували другий вибух за день

У Туреччині влаштували другий вибух за день
Джерело:  NTV

У місті  Газіантеп на південному сході Туреччини, де раніше в ході поліцейської спецоперації стався вибух, ще один смертник влаштував теракт.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на місцеве видання NTV.


Турецькі правоохоронці стверджують, що самопідрив влаштував ватажок місцевого відділення угруповання "Ісламська держава" Кадір Джабель. В обов'язки Джабеля входило контролювання терористів-смертників на території Газіантепа.


Поліцейські вимагали, щоб ватажок місцевого ІДІЛ здався, проте він відмовився і підірвав себе в момент, коли правоохоронці почали стріляти по його квартирі. Були затримані дружина і двоє дітей Кадира Джабеля.


У район, де стався вибух, прибувають карети швидкої допомоги, проте про постраждалих поки нічого не відомо.


Нагадаємо, раніше терорист ІДІЛ підірвав себе в одному з житлових кварталів Газіантепа в ході спецоперації поліцейських. Попередньо у вибуху загинули три поліцейських, поранено вісім мирних жителів.


Як повідомляв ONLINE.UA,  популярні турецькі курорти Кемер і Анталія піддалися ракетному обстрілу терористів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?