У Туреччині зняли на відео путінський військовий корабель з танками
Категорія
Світ
Дата публікації

У Туреччині зняли на відео путінський військовий корабель з танками

У Туреччині зняли на відео путінський військовий корабель з танками
Джерело:  Укрінформ

Президент РФ  Володимир Путін продовжує відправляти своїх військових до Сирії - в неділю, 8 травня, через Стамбул протокою Босфор пройшов російський військовий корабель, на палубі якого під сіткою камуфляжу було помічено як мінімум 2 танка.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Укрінформ.
"Кранове судно ВМС РФ з написом "КІЛ-158" на борту увійшло в протоку з Чорного моря приблизно в 8:30 ранку в супроводі посилених заходів безпеки. Корабель турецької берегової охорони, морської поліції і поліцейський вертоліт супроводжували судно протягом всього свого проходження (Босфором - ред.)", - пише видання Hurriyet Daily News.
Крім двох танків, під камуфляжем також були помічені на палубі російські солдати - вони вели спостереження за ситуацією навколо. Скільки ще бойової техніки і солдатів віз в трюмі російський корабель поки невідомо.


Раніше повідомлялося, що  на півночі Сирії біля турецького кордону табір біженців піддався потужному авіаудару, в результаті якого загинули десятки людей. Деякі ЗМІ підозрюють в нанесенні удару сирійські або російські військові літаки, але ця інформація не підтверджена.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?