У Тягнибока відповіли на резонансний компромат з "чорної каси" ПР: з'явилося відео
Категорія
Політика
Дата публікації

У Тягнибока відповіли на резонансний компромат з "чорної каси" ПР: з'явилося відео

У Тягнибока відповіли на резонансний компромат з "чорної каси" ПР: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

У "ВО Свобода" назвали "єрессю" і наклепом заяву народного депутата Сергія Лещенка на «Українській правді» про те, що знайдений новий запис в "чорній бухгалтерії" Партії регіонів про платіж на 200 тисяч доларів, і готові спростовувати заяву в суді.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на заяву народного депутата від ВО "Свобода" Михайла Головка в ефірі "1 12 Україна".
"Всі ці маревні заяви Лещенка коментувати навіть немає бажання, з огляду на те, що вже раз він вибачався перед партією "Свобода" за помилковий коментар. І міністр МВС Арсен Аваков суд програв проти Тягнибока (лідера ВО «Свобода» - Ред.), на якого вилив чергову брехню», - заявив Головко.
«Хто б ще говорив - Лещенко, цей підгодований шпигун Григоришина (олігарха Костянтина Григоришина, якому приписують фінансування «Української правди» - Ред.), російського олігарха, який наживається на українцях за електроенергію. Я не хочу коментувати всю цю єресь і дурість цього неадеквату», - продовжив Головко.
«Будемо відстоювати в судах, якщо треба. Ми вважаємо, це наклеп і брехня", - додав Михайло Головко.
Він також зазначив, що Лещенко не має ніяких реальних доказів своїх слів.
"Що це за матеріали, що це за списки? Завтра я собі намалюю. Це чисті наклеп і брехня", - заявив народний депутат від ВО «Свобода».
Він також підкреслив, що у цій справі його не викликали на допит в Національне антикорупційне бюро.



Як повідомляв ONLINE.UA, видання "Українська правда" опублікувало фрагмент із так званої "чорної бухгалтерії" Партії регіонів, згідно з яким партія президента-утікача Віктора Януковича здійснювала виплати своїм політичним противникам - партії Всеукраїнське об'єднання "Свобода"; автором матеріалу виступив нардеп Сергій Лещенко.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?