У валізі сигара від Кастро: соцмережі посміялися над розмовою Путіна з Керрі
Категорія
Світ
Дата публікації

У валізі сигара від Кастро: соцмережі посміялися над розмовою Путіна з Керрі

У валізі сигара від Кастро: соцмережі посміялися над розмовою Путіна з Керрі
Джерело:  online.ua

Під час зустрічі в Москві президент Росії Володимир Путін пожартував з держсекретаря США Джорджа Керрі через те, що він самостійно виносив свій чемодан з літака. Користувачі соцмережі посміялись, але не з Керрі.
Про це повідомляє ONLINE.UA.
"Сьогодні, коли побачив, як ви спускаєтеся з літака і несете свої речі, я трошки засмутився. З одного боку, це дуже демократично, але з іншого боку, думаю, зовсім, очевидно, нікому допомогти держсекретареві валізу винести. Ну начебто в економіці все добре...", - сказав Путін.


Користувачі мережі пожартували над Путіним.
"Зовсім хлопця ностальгія стосовно валіз замучила. Набивається в носильники до Керрі...", - пише Саша Сотник.


Фото, на якому Путін несе за Собчаком валізу:





"Путін носитиме валізи за Караджичем в Гаазі", - сміється ДНЕПРНАШ.UA.




"Чмо Путін явно нервував щодо валізки Керрі. Чмо намагалося приховати свій страх вульгарними підворітними висерами! Але валізка невідворотна!" - пише Элвис Майкл.



"У кого що болить... "Ось я - кіт помийний, але у мене є слуги, які носитимуть мою валізу навіть в зубах", - сказав президент Росії", - жартує Katie Alberts.



Нагадаємо, відомий карикатурист  Сергій Йолкін зобразив зустріч держсекретаря США Джорджа Керрі з главою МЗС РФ Сергієм Лавровим.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?