У ватажка ДНР після смерті Мотороли з'явився "пунктик": стали відомі деталі
Категорія
Події
Дата публікації

У ватажка ДНР після смерті Мотороли з'явився "пунктик": стали відомі деталі

У ватажка ДНР після смерті Мотороли з'явився "пунктик": стали відомі деталі
Джерело:  online.ua

Після смерті ватажка банди бойовиків ДНР "Спарта" Арсена Мотороли Павлова у ватажка угруповання ДНР  Олександра Захарченко  з'явився новий "пунктик": він намагається не показуватися на людях без бронежилета.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook українського блогера Олександра Чернова.


Блогер розповів про медсестру Катерину "Лисицю" Панфілову, яка 24 листопада особисто приймала нагороду "героя" ДНР з рук Захарченко, і після приїзду до друзів в Єнакієвому здала свого "лідера".


Читайте також: Опальний сепаратист розповів, скільки грошей вкрав ватажок ДНР


"Тискати всіх баб - що не новина, як і в випадку з Пушиліним (один з ватажків угруповання ДНР Денис Пушилін - ред.) - обидва "помацати" люблять під сальну посмішку. Але вона підтвердила новий "пунктик" Санька - після вбивства Мотороли він, таке враження, що навіть спить в бронежилеті. У всякому разі - на людях без броніка - не з'являється. Через що, в приміщеннях неабияк погладшавший за 1,5 року Саньок жахливо потіє і виділяє відповідний запах. Що й Каті-"Лисиці "довелось особисто відчути на сцені, коли він лапав її, вручаючи "орден", - написав Чернов.




Як повідомляв ONLINE.UA,  Олександр Захарченко звинувачував глав СБУ в Донецькій і Луганській області в організації вибуху 16 листопада, який забрав життя бойовика ДНР Мотороли.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?