У ватажка ДНР похвалилися його поїздкою в Москву: з'явилося відео
Категорія
Події
Дата публікації

У ватажка ДНР похвалилися його поїздкою в Москву: з'явилося відео

У ватажка ДНР похвалилися його поїздкою в Москву: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

У мережі з'явилося відео зі  з'їзду "Земляцтва донбасівців" в театрі "Ілюзіон" в Москві, на якому були присутні ватажки угрупування ДНР Олександр Захарченко та Денис Пушилін.


Про з'їзд в Москві йшлося в передачі бойовиків ДНР "У відповіді за "республіку", повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, опубліковане на одному з сепаратистських YouTube-каналів.


Відзначимо, що головою організації є російський артист і депутат Держдуми Йосип Кобзон, і з'їзд був приурочений до 20-річного ювілею створення "Земляцтва донбасівців". На зборах були космонавти, вчені, діячі культури, колишні і діючі чиновники і шахтарі, адвокати і журналісти, життя яких "пов'язане з Донбасом".


Читайте також: Ватажок ДНР проговорився про те, за кого воює: з'явилося відео


"Жоден з моїх земляків, ніколи, навіть в найважчі дні війни, що не зганьбив високе звання "донбасівець", не відступив, не зрадив свою батьківщину, не зрадив Росію, не зрадив ідеали свободи, ідеали рівності і ідеали того братства, яке ви в нас теж виховували", - заявив Захарченко, виступаючи на з'їзді.


Відео: YouTube/Перший Республіканський Телеканал


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Денис Пушилін в соцмережах хвалився фотографіями з ювілейного з'їзду "Земляцтва донбасівців" в Москві.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?