У ватажків ДНР спалахнув серйозний конфлікт через курей
Категорія
Події
Дата публікації

У ватажків ДНР спалахнув серйозний конфлікт через курей

У ватажків ДНР спалахнув серйозний конфлікт через курей
Джерело:  online.ua

Бойовики ДНР постійно конфліктують на грунті розподілу сфер впливу; одним з таких конфліктів стали суперечки навколо птахофабрики.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook народного депутата, координатора групи "Інформаційний спротив" Дмитра Тимчука.
"Продовжують фіксуватися конфлікти між бойовиками окремих бандформувань ДНР на грунті розподілу сфер впливу. Один із впливових ватажків ДНР, він же "міністр доходів і зборів ДНР" Олександр Тимофєєв ("Ташкент") передав в управління якомусь ватажкові бойовиків (за попередніми даними - Дашкину О.В., бандформування "Кальміус") птахофабрику, розташовану в районі н.п. Шахтарськ. Це рішення викликало обурення з боку "абхазів" (бандформування "П'ятнашка"), в сферу економічних інтересів яких входить даний населений пункт, і які претендували на вказане підприємство", - написав він.

Читайте також: Продавец ь курей про санкції: ватажок ДНР повеселив мережу міркуваннями
За його словами, в МГБ ДНР Тимофєєва попередили, що реалізація його рішення може викликати збройний конфлікт між бойовиками двох бандформувань.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Тимчук інформував, що в районі окупованого Донецька українська розвідка помітила диверсійно-розвідувальну групу спецназу ГРУ РФ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?