У Великій Британії несподівано вирішилося питання з новим прем'єром
Категорія
Світ
Дата публікації

У Великій Британії несподівано вирішилося питання з новим прем'єром

У Великій Британії несподівано вирішилося питання з новим прем'єром
Джерело:  online.ua

Заступник міністра енергетики Великобританії Андреа Лідсом оголосила про вихід з боротьби за пост лідера британських консерваторів і майбутнього прем'єр-міністра, таким чином, безумовним лідером у виборчих перегонах стала Тереза ​​Мей.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на британську телерадіокорпорацію Бі-бі-сі.
"Ця ноша для неї дуже важка", - цитує Бі-бі-сі слова джерела, близького до Лідсом.
Таким чином, єдиним кандидатом на пост прем'єр-міністра Великобританії залишається чинний міністр внутрішніх справ Великобританії Тереза ​​Мей.
Нагадаємо, питання про нового главу Консервативної партії і прем'єра постало після того, як про плани піти у відставку заявив нинішній прем'єр Девід Кемерон. Він прийняв це рішення після референдуму в Великобританії, на якому більшість учасників висловилося за вихід країни з Євросоюзу.
Як повідомляв ONLINE.UA, в столиці Великої Британії активісти влаштували акцію протесту "Марш за Європу" проти виходу країни з Європейського Союзу, який повинен відбутися після Brexit.



Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?