У Великій Британії обрали Міс світу 2019: видовищні фото і відео з красунею
Категорія
Культура
Дата публікації

У Великій Британії обрали Міс світу 2019: видовищні фото і відео з красунею

У Великій Британії обрали Міс світу 2019: видовищні фото і відео з красунею
Джерело:  online.ua

У столиці Великої Британії відбувся фінал престижного конкурсу краси "Міс світу-2019". Його переможницею стала красуня з Ямайки Тоні-Енн Сінгх. Видовищні фото і відео з новою Міс світу опублікували на офіційному сайті конкурсу, передає ONLINE.UA.

Першою віце-міс світу в 2019 стала учасниця з Франції Офелія Мезіно, яка зайняла друге місце на конкурсі, а другою віце-міс світу - представниця Індії Суман Рао, якій присудили третє місце.

Україну в 2019 році на конкурсі представляла 24-річна Маргарита Паша, яка є переможницею національного конкурсу краси "Міс Україна-2019". Призове місце українка, на жаль, не зайняла - Маргариті не вдалося увійти в топ-20, тому у фінальній боротьбі за корону вона участь не приймала.

Про переможницю Міс світу-2019 відомо, що Тоні-Енн Сінгх 23 роки, вона народилася в місті Порт Морант (округ Сент-Томас, Ямайка), а зараз вчиться на факультеті психології в Університеті штату Флорида і мріє стати лікарем. На сайті конкурсу краси також вказано, что нова Міс світу захоплюється музикою і може виконувати класичні оперні твори.

"Той маленькій дівчинці з Сент-Томаса, Ямайка, і всім дівчатам по всьому світу - будь ласка, повірте в себе. Будь ласка, знайте, що ви гідні і здатні здійснити свої мрії. Ця корона не моя, а ваша. У вас є мета", - емоційно прокоментувала свою перемогу нова Міс світу-2019, підкресливши, що використовуватиме свою корону для впровадження стійких змін для жінок і дітей в усьому світі.

Нагадаємо, представниця Ямайки в четвертий раз завоювала перемогу на Міс світу за всю історію конкурсу. В останній раз це сталося понад чверть століття тому - в 1993 році. У 2018 році переможницею конкурсу стала мексиканка, 27-річна Ванесса Понсе.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в американській Атланті відбувся фінал престижного конкурсу краси "Міс Всесвіт 2019". Переможницею стала 26-річна Зозібіні Тунзі з ПАР.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?