У Венеції проходить головний карнавал Європи: опубліковані яскраві фото та відео
Категорія
Світ
Дата публікації

У Венеції проходить головний карнавал Європи: опубліковані яскраві фото та відео

У Венеції проходить головний карнавал Європи: опубліковані яскраві фото та відео
Джерело:  online.ua

В італійській Венеції стартував один з головних карнавалів світу. Він відкрився 27 січня, зібравши тисячі жителів з усіх країн, які приїхали в Італію взяти участь в шоу.

Яскраві фото і відео з головного карнавалу Європи масово з'являються в соцмережах, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: У світі пройшов масштабний пікантний флешмоб: з'явилися фото

Венеціанський карнавал в 2018 році проводиться на тему "Творчість: Місто, що грає". Учасники заходу показують гру у всіх її проявах - починаючи з кіно, закінчуючи цирком та театром.

У день урочистого відкриття карнавалу було влаштувати масштабне музичне шоу на воді. У світлі вогнів перед глядачами і жителями Венеції виступили канатохідці, актори та циркачі.

Карнавал в італійській Венеції триватиме до 13 лютого включно. Кожен день заходу глядачам пропонується насичена програма: льодовий каток, екскурсії по музеях, театральні та циркові вистави, карнавальні ходи, конкурс на кращий карнавальний костюм і маску, політ Ангела та інші розваги.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, як проходив Венеціанський карнавал в попередні роки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?