У відомого нардепа відібрали офіцерське звання
Категорія
Політика
Дата публікації

У відомого нардепа відібрали офіцерське звання

У відомого нардепа відібрали офіцерське звання

Нардепа від "Самопомічі", екс-командира добровольчого батальйону "Донбас"  Семена Семенченко  рішенням суду позбавили військового звання "майор резерву".


Про це заявило джерело в Київському апеляційному адмінсуді, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Українські Новини".


Позбавити Семенченко звання наказав колишній виконуючий обов'язки командувача Нацгвардією України Микола Балан, і 4 листопада в суді цей наказ визнали законним. Так, було скасовано рішення Окружного адмінсуду Києва, в якому раніше наказ про позбавлення нардепа військового звання визнали незаконним.


«Апеляційний суд визнав дії Нацгвардії законними і скасував рішення суду першої інстанції», - йдеться в повідомленні.


Відзначимо, що Національна гвардія України оприлюднила наказ про позбавлення Семенченко військового звання в січні. У прокуратурі зазначили, що в серпні 2014 року депутат надав підроблені документи у військову частину №3027 для прийняття його на службу у військовому резерві.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  журналіст Василь Крутчак насмішив соцмережі розповіддю про зустріч з Семеном Семенченко.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?