У Винника відповіли на скандал з російським проєктом ВСЕММИР
Категорія
Культура
Дата публікації

У Винника відповіли на скандал з російським проєктом ВСЕММИР

У Винника відповіли на скандал з російським проєктом ВСЕММИР
Джерело:  Укрінформ

Представництво Олега Винника стверджує, що участь співака у російському проєкті "ВСЕММИР" не є суперечкою з його патріотичним ставленням до України. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Укрінформ.

Таким чином пресслужба естрадника відповіла на журналістський запит. Вона вважає, що Міжнародний день миру 21 вересня стоїть вище за держави.

"Рішення підтримати Міжнародний проєкт, який був запущений в Міжнародний день миру, не йде в розріз із життєвою та патріотичною позицією артиста. За умовами проєкту, учаснику необхідно було самостійно зняти на камеру те, що він хоче сказати на захист миру на планеті і вимовити фразу: "Всім Мир" рідною мовою", - підкреслила команда Винника.

Слід нагадати, відповідні відеоролики оприлюднені на YouTube. Учасники проєкту загалом - російські діячі шоу-бізнесу.

Згідно з відеозверненням Винника, він не хоче бачити нещастя у цьому світі, пов'язані із загибеллю людей під час збройних конфліктів. Він закликав людство любити, а не вбивати.

Як повідомляв ONLINE.UA, навесні Винник замислився щодо зміни свого сценічного іміджу. Він вважає, що здатен окрім музики займатися блогерством, тож відповідним чином почав вести свої представництва у соціальних мережах.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?