У військових-зрадників в Криму великі проблеми: розвідка дізналася деталі
Категорія
Події
Дата публікації

У військових-зрадників в Криму великі проблеми: розвідка дізналася деталі

У військових-зрадників в Криму великі проблеми: розвідка дізналася деталі
Джерело:  online.ua

Більшість українських військових, які перейшли на службу до окупованого Росією Криму, примусово звільнятимуть.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook головного управління розвідки Міноборони.
Розвідка повідомила, що командування Збройних сил РФ в Криму активізувало заходи з примусу до звільнення з військової служби колишніх українських військовослужбовців.
"Протягом 2017 заплановано переатестацію усього особового складу військових частин, дислокованих на анексованій території АР Крим. В результаті переатестації на посади призначатимуться тільки військовослужбовці, які пройшли додаткову підготовку на курсах у військових навчальних закладах ЗС РФ.
Більшість колишніх українських військовослужбовців до перепідготовки не допускалися, внаслідок чого не зможуть перебувати на займаних посадах і тому підлягають переміщенню на нижчі посади або звільненню", - сказано в повідомленні.

Читайте також: СБУ майстерно троллить зрадників у Криму: з'явилися фото і відео
При цьому, за інформацією розвідки, звільненим військовослужбовцям працевлаштуватися на території окупованого Криму практично неможливо у зв'язку з відсутністю робочих місць.
"У той же час російські бізнес-структури в Криму, як правило, відмовляють у працевлаштуванні колишнім військовослужбовцям ЗС України, приховано або відкрито називаючи їх "зрадниками", - додали в розвідці.
Як повідомляв ONLINE.UA, в мережі з'явилося відео з колоною важких армійських тягачів, які були помічені під Севастополем.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?