У військовій частині в Кропивницькому прогримів вибух, є загиблий: з'явилися фото і подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

У військовій частині в Кропивницькому прогримів вибух, є загиблий: з'явилися фото і подробиці

У військовій частині в Кропивницькому прогримів вибух, є загиблий: з'явилися фото і подробиці
Джерело:  online.ua

У Кропивницькому (до перейменування Кіровограді) 31 жовтня на території військової частини В2336 по вулиці Орджонікідзе, 31 стався вибух, в результаті якого загинула людина.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Кіровоградську правду".
Відзначається, що інформацію про вибух виданню підтвердили у військовій частині.
Згідно з попередньою інформацією, вибухнула граната Ф-1. Крім загиблого, в результаті вибуху поранені троє людей.
"На жаль, це дійсно відбулося. Швидше за все, через необережність. На місце приїхала "швидка", рятувальники, поліція, - розповів виданню один з військовослужбовців і додав, що вибух стався в казармі на другому поверсі.
У прес-службі Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій також підтвердили інформацію про вибух.
"Повідомлення про вибух надійшло, підрозділи виїжджали на виклик на місце події. По прибуттю було встановлено, що руйнування будівлі не сталося. Це приміщення навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Кіровоградської області, але другий поверх якого в оренді третього окремого полку спеціального призначення", - заявила представник обласного ДСНС Вікторія Крохмалюк.
Як повідомляв ONLINE.UA, мешканці окупованої бойовиками так званої ДНР Макіївки повідомили про те, що один з бойовиків підірвав гранату прямо на вулицях міста.





Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?